O Glaziru

Proizvodnja voćnih fila, punila, kakao-krem proizvoda i želea za potrebe pekarske i slastičarske industrije

Tvrtka Glazir osnovana je 1994. godine kao distributer proizvoda za pekarsku industriju, a danas je vodeća tvrtka u Hrvatskoj i široj regiji u proizvodnji kvalitetnih sirovina za pekarstvo i slastičarstvo.U asortimanu se ističu voćne file, punila, kakao-krem proizvodi, želei te slani program. Proizvodi tvrtke Glazir od samih početaka poslovanja prepoznati su kao izuzetno kvalitetni i praktični za primjenu, a napredna tehnologija i visokokvalitetni proizvodi su ono što Glazir čini posebnim i razlikuje od drugih tvrtki na tržištu. U središtu poslovanja uvijek su krajnji potrošači i zato je naglasak na punoći okusa svih proizvoda kako bi uvijek dobili najbolji dio zalogaja.

Visokokvalitetni proizvodi

Proizvodnja voćnih fila, punila, želea te kakao-krem proizvoda osnovna je djelatnost tvrtke Glazir d.o.o., sa sjedištem u proizvodnom pogonu u Oborovu, nedaleko od Zagreba. Proizvodi tvrtke Glazir prisutni su u cijeloj Hrvatskoj, a preko 60 posto proizvoda plasira se i u zemlje šire regije i Europe. Uvažavajući činjenicu da je za dobru poziciju na tržištu izuzetno važan kontinuitet, tvrtka Glazir razvila je prepoznatljivu kvalitetu proizvoda, podržanu stručnim i kreativnim zaposlenicima te sustavima propisanih normi i standarda. Nakon uvedenog standarda ISO 9001 i HACCP-a implementiran je FSSC 22000 sustav koji zahtijeva strogu kontrolu proizvodnih uvjeta. Također, tvrtka Glazir se redovito predstavlja na europskim i svjetskim stručnim sajmovima, nastojeći se uvijek razvijati ukorak sa svjetskim novitetima. Uz proizvodnu djelatnost Glazir se bavi i prodajom američkog programa za pekarstvo pa se u asortimanu tvrtke mogu pronaći smjesa za muffine i čoko muffine. Distribucija je uređena preko mreže distributera u Hrvatskoj i na inozemnim tržištima.

Povijest

Tvrtka Glazir d.o.o. osnovana je 1994. godine kao distributer proizvoda namijenjenih pekarskoj industriji. Samo tri godine nakon osnutka, točnije 1997., Glazir pokreće vlastitu proizvodnju voćnih fila i punila. Kako bi išla ukorak s trendovima u industriji, tvrtka 2003. godine kupuje opremu za proizvodnju kakao-krem proizvoda te tako širi djelatnost s voćnog asortimana. Uspješnost poslovanja prepoznala je i HGK Komora Zagreb dodijelivši Glaziru Zlatnu kunu grada Zagreba u kategoriji malih trgovačkih društava 2007. godine. Jedna od osnovnih ideja u poslovanju tvrtke – kontinuirano ulaganje u tehnologiju –potvrđena je 2009. godine otvorenjem novog proizvodno-poslovnog pogona u Oborovu nedaleko Zagreba. Velik dio ove značajne investicije pokriven je kroz SAPARD program, čime je Glazir i od strane Europske unije prepoznat kao jedna od najperspektivnijih hrvatskih tvrtki.

Podaci o tvrtki

Matični broj: 00845213
OIB: 58767554828
Upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS 080187706
Temeljni kapital: 713.517,82 EUR uplaćen u cijelosti
Članovi Uprave: Darko Glad, Zdenka Kovačević Balen
Žiro račun: Zagrebačka banka, Zagreb, IBAN HR3423600001101482385, Swift ZABAHR2X
Erste&Steiermärkische Bank d.d., Rijeka; IBAN HR7424020061100731901, Swift ESBCHR22

Pošaljite upit