upit za veleprodaju

Čokoladni muffin

Priprema

miješati ulje, jaja i vodu 1-2 min, u dobivenu smjesu dodati 500 g Smjese za muffine / Smjese za čoko muffine, miješati 1 min sporo i 3 min brzo. Dodati preostalih 500 g Smjese za muffine / Smjese za čoko muffine i miješati još 3 min do guste smjese. Smjesu prebaciti u dozator ili rukavac te dozirati u papiriće koji su u kalupima (dozirati 2/3 zapremine papirića), filu dozirati u sredinu smjese. Peći 20-25 min pri 190°C.

Mogućnost zamrzavanja muffina prije pečenja – zamrzavati na -30°C. Prije pečenja odmrzavati 10-15 min pri sobnoj temperaturi, te peći jednako kao i svježe pripremljenu smjesu.

Recept za čokoladni muffin

1 kg Smjese za muffine / Smjese za čoko muffine
350 g jaja (5-6 kom)
300 g ulja
225 g vode

Proizvodi korišteni u receptu

Pošaljite upit